Махинько, Валерій МиколайовичЧерниш, Людмила МиколаївнаВласюк, Володимир МиколайовичЗемлінська, Марія Дмитрівна2016-12-062016-12-062016Патент 106058 UA МПК A21D 13/06 (2006.01), A21D 2/26 (2006.01) Високобілковий хлібобулочний виріб / Махинько В. М. Черниш Л. М., Власюк В. М., Землинська М. Д.; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201511030; заявл. 11.11.2015; опубл. 11.04.2016, Бюл. №7, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24631Корисна модель може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та рисовим білковим ізолятом. Технічний результат полягає в отриманні виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The utility model can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and rice protein salatom. The technical result is to obtain products with increased protein content and with a high degree of assimilation by increasing the content of limiting amino acids.uk-UKхліббілокізолят рисового білкасуха клейковинаамінокислотикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreadprotein isolaterice proteindry glutenamino acidsВисокобілковий хлібобулочний виріб (Патент на корисну модель № 106058)Other