Соляник, Володимир Сергійович2022-10-172022-10-172022Соляник, В. С. Проєкт технічного переоснащення ПрАТ «Дрогобицький хлібокомбінат» з встановленням сучасного високопродуктивного обладнання і розширенням асортименту : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Сергійович Соляник ; наук. керівник Віталій Васильович Малиновський. – Київ, 2022. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38332otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб «Чумацький»батон «Колосок»рогалики висівкові «Київські»піч А2-ХПК-50піч Gostolпіч Revent 725рідка закваска,опарний спосіббезопарний спосібПроєкт технічного переоснащення ПрАТ «Дрогобицький хлібокомбінат» з встановленням сучасного високопродуктивного обладнання і розширенням асортиментуOther