Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаКучук, Юрій Васильович2020-06-042020-06-042019Патент на корисну модель № 131277 UA, МПК А23L 13/40 (2016.01). Фарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Чернюшок О. А., Кучук Ю. В. ; власник Національний університет харчових технологій. – № u201807450 ; заявл. 03.07.2018 ; опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1 2019.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31181Фарш для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, який включає яловичину, цибулю ріпчасту, яйця курячі, згідно з корисною моделлю, додатково містить курятину, нут гідратований 1:3, пшеничну клітковину, суміш петрушки і кропу. Minced meat for the production of frozen meat semi-finished products, which includes beef, onions, chicken eggs, in accordance with the utility model, additionally contains chicken, chickpeas hydrated 1: 3, wheat fiber, a mixture of parsley and dill.chicken meatм'ясо-рослинні заморожені напівфабрикатим'ясо курячеfrozen meat semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш для виробництва м'ясо-рослинних заморожених напівфабрикатів з нутом (Патент на корисну модель № 131277)Technical Report