Аспекти регресійного аналізу тенденцій розвитку зовнішньоторговельної діяльності України у воєнний час - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2025)
Розглянуті аспекти проведення кореляційно-регресійного аналізу часових рядів імпорту-експорту товарів України в умовах воєнного стану з метою виявлення тенденцій та прогнозу.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; імпорт-експорт товарів; кореляційно-регресійний аналіз; часові ряди