Дітріх, Ірина ВікторівнаЄфімович, Поліна ЄвгенівнаІльчук, Наталія Вікторівна2020-01-302020-01-302019Патент на корисну модель № 135284, МПК (2006) A23 L 17/00 Котлети рибні з капустою савойською / Дітріх І. В., Єфимович П. Є., Ільчук Н. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201900462 ; заяв. 17.01.2019 ; опубл. 25.06.2019, Бюл. № 12https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30555Котлети рибні з капустою савойською, відрізняються тим, що в якості філе рибного використовують філе білого амура та додатково містять подрібнену капусту савойську.філе білого амурукапуста савойськабіологічна цінністьорганолептичні властивостіgrass carp filletSavoy cabbagebiological valueorganoleptic propertiesкафедра готельно-ресторанної справиКотлети рибні з капустою савойською (Деклараційний патент на корисну модель № 135284)Other