Продовольча безпека як складова економічної безпеки держави - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Відмінною рисою сучасної економіки є розвиток процесів глобалізації, ознаки яких присутні у всіх сферах діяльності. A distinctive feature of the modern economy is the development of globalization, the signs are present in all areas.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; продовольча безпека; економічна безпека держави; економічний розвиток; продукти харчування; food security; economic security; economical development; food