Кузьмич, Влада ВолодимирівнаБасс, Оксана Олександрівна2024-06-112024-06-112024Кузьмич, В. Перспективні структуроутворюючі компоненти у виробництві заморожених десертів / В. Кузьмич, О. Басс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 326.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43421Розвиток крафтового виробництва морозива в Україні не стоїть на місці, а впевнено величезними кроками прямує в майбутнє. Надзвичайно швидкий темп розширення асортименту крафтового морозива спонукає великі промислові компанії не відставати та вводити в своє виробництво нові популярні смаки та підходити до цієї справи творчоThe development of craft ice cream production in Ukraine is not standing still, but is confidently heading into the future with huge strides. The extremely fast pace of expansion of the range of craft ice cream encourages large industrial companies to keep up and introduce new popular flavors into their production and approach this business creativelyukморозивокрохмалепродуктресурсозаощаджувальні технологіїicestarch productresource-saving technologiesкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективні структуроутворюючі компоненти у виробництві заморожених десертівThesishttps://orcid.org/0000-0001-7222-1388