Перспективні структуроутворюючі компоненти у виробництві заморожених десертів - Кузьмич, Влада Володимирівна; Басс, Оксана Олександрівна (My University, 2024)
Розвиток крафтового виробництва морозива в Україні не стоїть на місці, а впевнено величезними кроками прямує в майбутнє. Надзвичайно швидкий темп розширення асортименту крафтового морозива спонукає великі промислові компанії не відставати та вводити в своє виробництво нові популярні смаки та підходити до цієї справи творчо

The development of craft ice cream production in Ukraine is not standing still, but is confidently heading into the future with huge strides. The extremely fast pace of expansion of the range of craft ice cream encourages large industrial companies to keep up and introduce new popular flavors into their production and approach this business creatively
Keywords: морозиво; крохмалепродукт; ресурсозаощаджувальні технології; ice; starch product; resource-saving technologies; кафедра технології молока і молочних продуктів