Парняков, Олексій СергійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2012-04-122012-04-122011Парняков, О. С. Дослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалем / О. С. Парняков, О. В. Грабовська // Хімія та хімічні технології: міжнар. конф. молодих вчених ССТ-2011: тези доп. – 2011. – С. 30-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/845Дослідили механізм сорбції кверцетину пористим крохмалем і встановили, що даний вітамін утримується крохмалем через утворення хімічних зв’язків за типом хемосорбції. Проведені дослідження довели можливість утворення розчинних вітамінних комплексів на основі кріотекстуратів крохмалю.Investigated the mechanism of sorption of quercetin porous starch and found that this vitamin contained starch through formation of chemical bonds by type of chemisorption. Studies have shown the possibility of formation of soluble vitamin complexes based krioteksturativ starch.otherкріотекстурат крохмалюkrioteksturat starch microcapsulesмікрокапсулифлавоноїдисорбціяflavonoidsкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження механізму сорбції кверцетину пористим крохмалемArticle