Економія енергоресурсів на цукрових заводах - Василенко, Сергій Михайлович; Штангеєв, Валерій Остапович (My University, 2010)
Основним напрямом економії енергоресурсів у бурякоцукровому виробництві має бути зменшення витрат теплової енергії (пари) на технологічний процес. У статті розглянуті поточні проблеми раціонального використання теплової енергії на цукрових заводах України.
Keywords: теплова енергія; економія; цукор; завод; тепловая энергия; экономия; сахар; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; thermal energy; economy; sugar; plant; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки