Оцінка якості та асортименту декоративної косметики на ринку України - Півтора, Ірина Ігорівна; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Ринок парфумерно-косметичних товарів України на теперішній час є одним з найбільших після традиційних лідерів за обсягами продажу - ринків алкоголю, тютюну, продуктів харчування. Вітчизняні виробники повинні підвищувати обсяги виробництва декоративної косметики та засобів по догляду за обличчям, оскільки дана продукція користується найбільшим попитом серед населення. Real perfume and cosmetics Ukraine at present is one of the largest after traditional leaders in terms of sales - market alcohol, tobacco, food. Domestic producers have to increase the volume of production of decorative cosmetics and face care, as these products most in demand among the population.
Keywords: декоративна косметика; оцінка якості; асортимент; assortment; cosmetics; quality assessment; кафедра експертизи харчових продуктів