Лобок, Олексій ПетровичГончаренко, Борис МиколайовичСлєзенко, А. М.2013-01-292013-01-292013Лобок, О. П. Аналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об’єкта керування / О. П. Лобок, Б. М. Гончаренко, А. М. Слєзенко // Наукові праці НУХТ. - 2013. - № 48. - С. 38-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5740Укр. Аналітичне конструювання оптимального регулювання вимагає наявності аналітичної моделі об’єкта керування. Синтез та аналіз математичної моделі об’єкта керування є основою для застосування оптимізаційних методів. Синтез оптимального керування здійснюється на основі математичної моделі об’єкта керування, яку розглянуто в статті. Англ. Analytical design of optimal control requires an analytical model of the control object. Synthesis and analysis of a mathematical model of the control object is the basis for the application of optimization techniques. Synthesis of optimal control is based on a mathematical model of the controlled object, which is referenced in the article.математична модельmathematical modelбагатовимірний об’єкт керуванняхлібопекарська пічпекарна камератемпературний режимдинамічний режимmultidimensional object managementbaking chambertemperature controldinamic modematerial balancebaking ovenкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАналітичне моделювання динаміки температурного режиму камери хлібопекарської печі як багатовимірного об’єкта керування