Теоретичні основи концепції «4Р» - Стеценко, Вікторія Анатоліївна (My University, 2012)
Залишаючись класичною, концепція «4Р» розширювалась, адже комплекс маркетингу – це сукупність інструментів маркетингової діяльності організації, маніпулюючи якими, виникає можливість найкращим чином задовольнити потреби цільового ринку. Staying a classical, the concept of "4Р" expanded because the marketing mix - a combination of marketing tools the organization by manipulating whom, it becomes possible to best meet the needs of the target market.
Keywords: концепція «4Р»; комплекс маркетингу; concept of "4Р"; marketing mix; кафедра маркетингу