Zyatyuk, OlgaKondaurov, Konstantin2013-12-262013-12-262013Zyatyuk, O. Functional ingredients in confectionary / O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. – С. 441-443.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12542In theses say about the nature and function of health improvement products and their main types. The main purpose of these products is to contribute to improved health and improve the nutritional value of food.otherhealth benefitshealthy additivemedicated confectioneryfunctional foodsкористь для здоров'якорисні добавкикондитерські виробиз лікувальними властивостямипродукти оздоровчого призначенняпольза для здоровьяполезные добавкикондитерские изделия с лечебными свойствамипродукты оздоровительного назначениякафедра іноземних мов професійного спрямуванняFunctional ingredients in confectionaryThesis