Стратегія оптимізації в системі маркетингових конкурентних стратегій - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2021)
Розглядається стратегія оптимізації в системі маркетингових конкурентних стратегій підприємства. The strategy of optimization in the system of marketing competitive strategies of the enterprise is considered.
Keywords: маркетингові стратегії; конкурентні маркетингові стратегії; стратегічний маркетинг; marketing strategies; strategic marketing; competitive marketing strategies; кафедра маркетингу