Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій - Нещадим, Лариса Петрівна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Заєць, Віра Анатоліївна; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2011)
В статті розглянуто особливості викладання дисципліни «Безпека життєдіяльності» при підготовці фахівців харчової промисловості. Окрім того,розкрито зміст, структуру і послідовність її вивчення із врахуванням специфіки професійної діяльності майбутніх фахівців у сфері харчової промисловості. The article discusses the features of teaching scipline "Life Safety" in the preparation of food industry professionals. In addition, there are disclosed content, structure and sequence of study, taking into account the specific professional activity of future professionals in the food industry.
Keywords: безпека життєдіяльності; харчова промисловість; вища освіта; life safety; food industry; higher education; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу