Нещадим, Лариса ПетрівнаЧорна, Тетяна МиколаївнаЗаєць, Віра АнатоліївнаСлободян, Ольга Петрівна2013-12-022013-12-022011Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій / Л. П. Нещадим, Т. М. Чорна, О. П. Слободян, В. А Заєць // Проблеми гуманізації навчання та виховання у вищому закладі освіти : збірник статей за матеріалами науково – практичної конференції IX Ірпінських міжнародних науково-педагогічних читань. - К.: НУДПСУ, 2011. – Ч. 2. – C. 275–282.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11700В статті розглянуто особливості викладання дисципліни «Безпека життєдіяльності» при підготовці фахівців харчової промисловості. Окрім того,розкрито зміст, структуру і послідовність її вивчення із врахуванням специфіки професійної діяльності майбутніх фахівців у сфері харчової промисловості. The article discusses the features of teaching scipline "Life Safety" in the preparation of food industry professionals. In addition, there are disclosed content, structure and sequence of study, taking into account the specific professional activity of future professionals in the food industry.uk-UKбезпека життєдіяльностіхарчова промисловістьвища освітаlife safetyfood industryhigher educationкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуОсобливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологійArticle