Кундєєва, Галина Олексіївна2012-09-122012-09-122008Кундєєва, Г. О. Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Сумського національного університету. – 2008. – № 2(25). – С. 267–273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2501Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі, розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна активність м’ясопереробних підприємствJudicial analysis Innovation activities meat processing industry, product cycle model, Innovation activity in meat processing enterprisesotherінноваційна активністьжиттєвий цикл продукціїінноваційна діяльністьпродуктова та процесова інноваціїмодель продуктового циклуinnovation activitylife cycle of productsinnovative activitiesfood and processing innovationproduct model cycleкафедра економічної теоріїСтан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності й тенденції розвитку інноваційної активності м'ясопереробної галузіArticle