Костючок, Неля ВікторівнаБессараб, Олександр Семенович2016-11-282016-11-282016Костючок, Н. В. Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними / Н. В. Костючок, О.С. Бессараб //Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 236-237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24578В роботі наведено дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними у томат-продуктах. In this paper are the investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives in tomatoes.uk-UKдослідженнянітратитоматопродуктиstudynitratestomatoкафедра технології консервуванняДослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похіднимиOther