Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними - Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2016)
В роботі наведено дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними у томат-продуктах. In this paper are the investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives in tomatoes.
Keywords: дослідження; нітрати; томатопродукти; study; nitrates; tomato; кафедра технології консервування