Обгрунтування вибору пакування при виробництві морозива сироваткового - Михалевич, Артур Петрович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2024)
Проведено аналіз існуючих типів споживчого пакування для морозива та на основі визначених фізико-хімічних показників морозива на основі рідких концентратів демінералізованої сироватки обрано найбільш доцільне, а саме жорстке пакування типу "папір – фольга – полімер". Перспективою подальших досліджень євизначення мікробіологічних показників продукту під час довготривалого зберігання.
Keywords: морозиво сироваткове; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів