Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПешук, Людмила ВасилівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаКарпенко, Петро Олександрович2013-03-212013-03-212006Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку / Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Мясное Дело. - 2006. - №2. – С. 22-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7008У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.otherпродуктихарчуваннявиробництвоповноцінневітамінисировинанапівфабрикатиproductsfood productionfullvitaminsraw materialssemi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСучасні продукти для харчування дітей шкільного вікуArticle