Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович (My University, 2006)
У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.
Keywords: продукти; харчування; виробництво; повноцінне; вітаміни; сировина; напівфабрикати; products; food production; full; vitamins; raw materials; semi-finished products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів