Маркетинг - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Конспект лекцій призначений для вивчення теоретичних, методичний та практичних засад здійснення ефективної маркетингової діяльності, зокрема в індустрії гостинності та туристичній сфері. У конспекті висвітлені основні питання щодо сутнісних характеристик маркетингу та маркетингової діяльності, розроблення маркетинг-міксу, формування маркетингової інформаційної системи підприємств, здійснення сукупності операцій STP-маркетингу, а також деталізовані питання розроблення кожного елементу класичного маркетингового міксу, в тому числі із урахуванням особливостей туристичної сфери. The Lecture Course is designed for studying the theoretical, methodical and practical bases of the effective marketing activity, particularly in hospitality industry and tourism sphere. The Lecture Course discovers the main questions of essential characteristics of marketing and marketing activity, working out of marketing-mix, forming of enterprises' marketing information system, implementation of aggregate STP-marketing operations, and also details the questions of development of each element of classical marketing-mix, including taking into account the specificities of the tourism sphere.
Keywords: маркетинг; маркетинг у туризмі; туристичний маркетинг; marketing in tourism; tourism marketing; кафедра маркетингу