Бойко, Олексій ОлеговичЧагайда, Андрій ОлеговичГонта, Ігор Анатолійович2015-06-202015-06-202013Бойко, О. О. Зниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спирт / О. О. Бойко, А. О. Чагайда, І. А. Гонта // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21241Етиловий спирт широко застосовується у харчовій промисловості: при виготовленні лікеро-горілчаних та плодово-ягідних напоїв; для кріплення виноматеріалів і купажування виноградних вин; у виробництві оцту, харчових ароматизаторів та парфумерно-косметичних виробів. У мікробіологічній і медичній промисловості спирт потрібен для осадження ферментних препаратів із культуральних середовищ або екстрактів із твердих культур, виробництва ліків, препаратів, вітамінів, проведення дезінфекції, у ветеринарії і фармакопеї.otherрослинна сировиназброджуванняетиловий спиртсбраживанияэтиловый спиртрастительное сырьеvegetable raw materialsfermentationethyl alcoholкафедра готельно-ресторанної справикафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійЗниження енергоспоживання при зброджуванні рослинної сировини в етиловий спиртThesis