Свинтак, Валерія Олегівна2022-10-142022-10-142022Свинтак, В. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Олегівна Свинтак ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2022. – 160 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38270otherкафедра експертизи харчових продуктівкондитерська промисловістьТОВ «Ла Тарта»система управління безпечністю НАССРкритичні контрольні точкипрограми-передумовидіаграма послідовності технологічного процесуРозроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»Other