Генетичний соціалізм про расові виміри змісту руської ідеї - Кітов, Микола Григорович (My University, 2009)
Висвітлено основні положення представників генетичного соціалізм, які пропагують ідеологію по створенню умов для народження максимальної кількості расово-чистих руських громадян, що дозволить у надзвичайно короткий термін укріпити генетичну міцність руської нації. The author criticizes the bases of genetic socialism. Its representatives propagate an ideology of creation of the conditions for the birth of the maximum number of racially pure Rus citizens. They consider that it makes possible in the very short term to strengthen the genetic vigour of the Rus nation.
Keywords: генетичний соціалізм; раса; клонування; генетика; genetic socialism; race; cloning; genetics; кафедра гуманітарних дисциплін