Хомічак, Любомир МихайловичСкорченко, Тетяна АнатоліївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-03-132013-03-132007Патент України на корисну модель № 24569, А23G9/00. Морозиво комбіноване / Л.М. Хомічак, Т.А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Федченко. - u 200700239; заявл. 10.01.2007 ; опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6805Морозиво комбіноване містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, глюкозно-фруктозний сироп, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду, замінник молочного жиру та сир кисломолочний знежирений. Ice cream combo contains milk fat, nonfat dry milk residue, Glucose-fructose syrup, integrated stabilization system, drinking water, substitute milk fat and nonfat cottage cheese.uk-UKморозивоice creamглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupсир кисломолочний знежиренийnonfat acidic cheeseзамінник молочного жируmilk fat replacerкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво комбіноване (Патент України на корисну модель № 24569)Other