Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів - Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2017)
Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації у статті запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дає змогу оцінити якість продукції одним числом за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, визначити вміст токсичних елементів, радіонуклидів, мікотоксинів, пестицидів і харчових показників (білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни). A comprehensive quality score indicator based on the principles of quality control is proposed for quantifying the characteristics of the generalized optimization parameter and evaluating the quality of the products according to the number of organoleptic, physical, chemical and microbiological indicators of the content of toxic elements, mycotoxins, pesticides and food indices (fibers fats, carbohydrates, minerals, vitamins).
Keywords: комплексна кількісна оцінка; comprehensive quantitative assessment; порошок шкаралупи; powder shell; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи