Кузьмін, Олег ВолодимировичКомарницький, Роман ВікторовичГубеня, Вячеслав ОлександровичДочинець, Інга Вікторівна2017-06-022017-06-022017Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів / О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, В. О. Губеня, І. В. Дочинець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2017. – Т. 23, № 2. – С. 191–199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25414Для кількісної характеристики узагальненого параметра оптимізації у статті запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дає змогу оцінити якість продукції одним числом за органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, визначити вміст токсичних елементів, радіонуклидів, мікотоксинів, пестицидів і харчових показників (білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, вітаміни). A comprehensive quality score indicator based on the principles of quality control is proposed for quantifying the characteristics of the generalized optimization parameter and evaluating the quality of the products according to the number of organoleptic, physical, chemical and microbiological indicators of the content of toxic elements, mycotoxins, pesticides and food indices (fibers fats, carbohydrates, minerals, vitamins).uk-UKкомплексна кількісна оцінкаcomprehensive quantitative assessmentпорошок шкаралупиpowder shellкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиРозробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівArticle