Склад морозива з комбінованим складом cировини (Патент на винахід № 92092) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Згурський, Андрій Володимирович (My University, 2010)
Морозиво з комбінованим складом сировини, що містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і/або рослинний жир, цукор та воду, який відрізняється тим, що як стабілізаційний компонент в процесі приготування суміші містить гарбуз. Ice cream with a combined staff of raw materials containing fat dry milk residue, milk and / or vegetable fat, sugar and water, characterized in that the stabilizing component in the preparation of a mixture containing pumpkin.
Keywords: гарбуз; pumpkin; порошок з гарбуза; powder from a pumpkin; молочно-овочеве морозиво; milk vegetable ice-cream; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу