Фільтрування та стабілізація лікеро-горілчаних напоїв - Острик, Олександр Миколайович; Кучеренко, Валентин Олександрович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2022)
Наведено переваги та недоліки способів фільтрування лікеро-горілчаних напоїв за допомогою фільтр-пресів та патронних фільтруючих елементів різних типів

The advantages and disadvantages of the methods of filtering liquor-vodka drinks using filter presses and cartridge filter elements of various types are given
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; liquor and vodka production; фільтрування; filtering; стабілізація; stabilization; фільтрувальні елементи; filter elements; фільтр-прес; filter press; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства