Семко, Михайло Степанович2021-09-232021-09-232021Семко, М. С. Використання продуктів переробки насіння льону з метою підвищення вмісту харчових волокон в хлібі з пшеничного борошна з впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу у м. Хмільник Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Михайло Степанович Семко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2021. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35602otherнасіння льонухліб переяславськийбулочки ароматніпшеничне борошнохлібець з ароматом льонукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання продуктів переробки насіння льону з метою підвищення вмісту харчових волокон в хлібі з пшеничного борошна з впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу у м. Хмільник Вінницької областіOther