Дослідження впливу комплексу рослинно-білкових добавок гепатопротекторного призначення на органолептику, структуру та консистенцію масляної пасти - Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
Нами була розроблена експериментальна, полікомпонентна рецептура масляної пасти з гепатопротекторними властивостями. We have developed an experimental multicomponent butter pasta recipe with hepatoprotective properties.
Keywords: масляна паста; гепатопротекторні властивості; органолептика; butter paste; hepatoprotective properties; organoleptic; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи