Генезис і сучасна парадигма понять «криза» та «антикризове управління» - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2013)
У статті досліджено сутність понять «криза» та «антикризове управління», узагальнено їх визначення на рівні господарюючих суб'єктів, обґрунтовано підходи до розкриття суті «кризи» та антикризового управління в ринковому середовищі. In article of estimation essence ideas «crisis» and «anti-crisis management», generalize definitions on level economic fellows, substantiates point of view of lay bare the truth crisis and anti-crisis management at the market surroundings.
Keywords: фінансова криза; криза; антикризове управління; антикризові заходи; finance crisis; crisis; anti-crisis management; anti-crisis measures; кафедра фінансів