Пархоменко, Іван ІвановичЛаданюк, Анатолій ПетровичКишенько, Василь Дмитрович2012-04-092012-04-092001Пархоменко, І. І. Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку / І. І. Пархоменко, А. П. Ладанюк, В. Д. Кишенько // Наукові праці УДУХТ - 2001.- №9 - С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/773Розглянуто питання управління технологічним процесом в умовах невизначеності та ризику на прикладі сокоочисного відділення. Вперше застосовано лінгвістичний підхід для створення САР технологічних процесів харчових виробництв. Наведено фрагменти синтезу адаптивної ситуаційної системи дільниці очищення дифузійного соку.The question of process under uncertainty and risk for example sokoochysnoho department. First applied linguistic approach for creating CAP processes of food production. Fragments synthesis of adaptive situational station juice purification.uk-UKцукрове виробництвоочищення дифузійного сокууправління в умовах невизначеностіsugar productionjuice purificationcontrol under uncertaintyкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняУправління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного сокуArticle