Управління цукровим виробництвом в умовах невизначеності на прикладі дільниці очищення дифузійного соку - Пархоменко, Іван Іванович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2001)
Розглянуто питання управління технологічним процесом в умовах невизначеності та ризику на прикладі сокоочисного відділення. Вперше застосовано лінгвістичний підхід для створення САР технологічних процесів харчових виробництв. Наведено фрагменти синтезу адаптивної ситуаційної системи дільниці очищення дифузійного соку.

The question of process under uncertainty and risk for example sokoochysnoho department. First applied linguistic approach for creating CAP processes of food production. Fragments synthesis of adaptive situational station juice purification.
Keywords: цукрове виробництво; очищення дифузійного соку; управління в умовах невизначеності; sugar production; juice purification; control under uncertainty; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка