Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини - Кисла, Любов Василівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Єлісєєва, О. П. (My University, 1998)
Визначено енергетичну і харчову цінність високодисперсних порошків, отриманих за новою технологією з використанням газоструменевого мли-на. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу порошків за-лежно від терміну зберігання. Зроблено висновок про можливість застосування високодисперсних порошків у різних галузях харчової промисловості.
Keywords: енергетична цінність; харчова цінність; рослинна сировина; энергетическая ценность; пищевая ценность; растительное сырье; energy value; nutritional value; herbs; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства