Кисла, Любов ВасилівнаРоманова, Зоряна МиколаївнаМудрак, Тетяна ОмелянівнаЄлісєєва, О. П.2014-05-162014-05-161998Енергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировини / Л. В. Кисла, З. М. Романова, Т. О. Мудрак, О. П. Єлисєєва // Харчова промисловість. — 1998. — Вип. 43-44. — С. 176-181.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14389Визначено енергетичну і харчову цінність високодисперсних порошків, отриманих за новою технологією з використанням газоструменевого мли-на. Наведено порівняльну характеристику хімічного складу порошків за-лежно від терміну зберігання. Зроблено висновок про можливість застосування високодисперсних порошків у різних галузях харчової промисловості.otherенергетична цінністьхарчова цінністьрослинна сировинаэнергетическая ценностьпищевая ценностьрастительное сырьеenergy valuenutritional valueherbsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЕнергетична та харчова цінність високодисперсних порошків з рослинної сировиниArticle