Інфраструктура підтримки розвитку малого підприємництва - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2014)
Формування розгалуженої інфраструктури підтримки малого підприємництва є принципово важливим фактором для розвитку підприємницької діяльності в України, ефективна діяльність якої сприяє підвищенню інвестиційної привабливості регіонів, залученню вітчизняних та закордонних інвестицій, застосуванню передових технологій тощо. Formation of an extensive infrastructure to support small businesses is crucial factor for the development of entrepreneurship in Ukraine, the effective activity which promotes investment attractiveness of regions, and attract domestic and foreign investment, application of advanced technologies.
Keywords: інфраструктура; динаміка зростання; підприємницька діяльність; infrastructure; growth dynamics; entrepreneurship; кафедра економіки і права