Бабанов, Ігор ГеннадійовичБеседа, Сергій ДмитровичБабанова, Олена Ігорівна2015-05-262015-05-262015Бабанов, І. Г. Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці / І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа, O. І. Бабанова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 14 травня 2015 р. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 223-224.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20751Відомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.otherагрегатсистема подачітермічна обробкакамераковбасні виробиsausagessupply systemthe unitheat treatmentcameraкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвУдосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоціArticle