Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці - Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна (My University, 2015)
Відомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.
Keywords: агрегат; система подачі; термічна обробка; камера; ковбасні вироби; sausages; supply system; the unit; heat treatment; camera; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв