Безпечність металевої тари для харчових продуктів - Круліковський, Олександр Олександрович; Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2016)
У сучасному індустріальному суспільстві практично неможливо уявити собі товари повсякденного вжитку без упаковки. Пакувальні матеріали відіграють важливу роль у формуванні асортименту товарів, їх іміджу, забезпеченні збереженості в процесі просування товару. In a modern industrial society it is almost impossible to imagine the goods of daily consumption without packaging. Packaging materials play an important role in the formation of a range of products, their image, preservation in the process of promoting a product.
Keywords: харчові продукти; металева тара; безпечність; foods; metal containers; security; кафедра експертизи харчових продуктів