Optimization of transportation of bulk solids food products in the linear weight feeder of packing machine - Derenivska, Anastasiia; Gavva, Oleksandr M.; Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Kokhan, Olena (My University, 2014)
In this article considers research results of work linear weight feeder of packing machine subject to "rough” and "exact” dosing modes. For optimization of transportation of bulk solids food products in this weightfeeder was offered to use such assistive devices, as limiting guide. The mathematical analysis and graphical modeling position guide enabled to decide on its type and operation mode. У цій статті розглядаються результати дослідження роботи лінійного вагового живильника пакувальної машини за умови "грубого" і "точного" режимів дозування. Для оптимізації транспортування сипких продуктів харчування в цьому ваговому живильнику запропонували використовувати такий допоміжний засіб, як обмежене регулювання. Математичний аналіз і графічне моделювання дозволило прийняти рішення про його тип та режим роботи.
Keywords: bulk solids food products; linear weight feeder; packing machine; vibratory feeder; weight capacity; сипкі харчові продукти; лінійний ваговий живильник; пакувальна машина; віброживильник; питомий об’єм; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів