Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБессараб, Олександр Семенович2022-05-252022-05-252022Дущак, О. В. Технологічні аспекти створення натуральних харчових барвників із плодоовочевої сировини / О. В. Дущак, О. С. Бессараб // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : збірник праць за підсумками ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 20 квітня 2022 р., м. Умань. – 2022 – С. 69–71https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37505харчові барвникихлорофілекстрактирослинна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняfood dyeschlorophyllextractsextractsfood productsТехнологічні аспекти створення натуральних харчових барвників із плодоовочевої сировиниThesis