Зуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаГніда,А. С.Бондар, Наталія Петрівна2013-11-072013-11-072012Кулініч, В. І. Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарства / В. І. Кулініч, А. С. Гніда, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11087Запропоновані способи використання пальмової олії при приготуванні різних кулінарних страв і виробів. The methods of use of palm oil in the manufacture of food and culinary products have been proposed.uk-UKпальмова оліяpalm oilмасляні кремиbutter creamякістьqualityкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарстваThesis