Напій яблучний (Патент України на корисну модель № 55207) - Чепель, Наталія Василівна; Українець, Анатолій Іванович; Фролова, Наталія Епінетівна; Усенко, Віталій Олександрович (My University, 2010)
Напій яблучний, що містить яблучний сік, цукровий сироп, який відрізняється тим, що додатково містить ароматизатор "Квітучий кріп" із ефірної олії кропу, ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" із ефірної олії коріандру, лимонну ефірну олію, при такому співвідношенні інгредієнтів, дм на 100 дал напою: цукровий сироп 65,8 % 65,0-66,0 ароматизатор "Квітучий кріп" 0,008-0,01 ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" 0,015-0,017 лимонна ефірна олія 0,03-0,05 яблучний сік решта. Apple drink containing apple juice, sugar syrup, wherein further comprising a flavoring "Blooming fennel" with essential oils of dill, flavor "Coriander - luxury flavor" of the essential oil of coriander, lemon essential oil, with the following ratio of ingredients dm3 in 100 l a drink: sugar syrup 65.8% 65,0-66,0 flavor "Blooming fennel" 0,008-0,01 flavor "Coriander - luxury flavor" 0,015-0,017 Lemon essential oil 0,03-0,05 apple juice remaining.
Keywords: напій яблучний; apple drink; яблучний сік; apple juice; ароматизатор; flavorings; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів