Чепель, Наталія ВасилівнаУкраїнець, Анатолій ІвановичФролова, Наталія ЕпінетівнаУсенко, Віталій Олександрович2013-10-012013-10-012010Патент 55207 UA, МПК А23 L2/02 (2009) Напій яблучний / Чепель Н. В., Українець А. І., Фролова Н. Е., Усенко В. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201006000 ; заявл. 18.05.2010, Бюл. № 23, 10.12.2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10026Напій яблучний, що містить яблучний сік, цукровий сироп, який відрізняється тим, що додатково містить ароматизатор "Квітучий кріп" із ефірної олії кропу, ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" із ефірної олії коріандру, лимонну ефірну олію, при такому співвідношенні інгредієнтів, дм на 100 дал напою: цукровий сироп 65,8 % 65,0-66,0 ароматизатор "Квітучий кріп" 0,008-0,01 ароматизатор "Коріандр - елітний аромат" 0,015-0,017 лимонна ефірна олія 0,03-0,05 яблучний сік решта. Apple drink containing apple juice, sugar syrup, wherein further comprising a flavoring "Blooming fennel" with essential oils of dill, flavor "Coriander - luxury flavor" of the essential oil of coriander, lemon essential oil, with the following ratio of ingredients dm3 in 100 l a drink: sugar syrup 65.8% 65,0-66,0 flavor "Blooming fennel" 0,008-0,01 flavor "Coriander - luxury flavor" 0,015-0,017 Lemon essential oil 0,03-0,05 apple juice remaining.otherнапій яблучнийapple drinkяблучний сікapple juiceароматизатори з ефірних олійflavorings of essential oilsкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівНапій яблучний (Патент України на корисну модель № 55207)Other