Застосування нових підходів до управління цукровим заводом - Глущенко, Маргарита Сергіївна (My University, 2012)
Удосконалення та вирішення екологічних і економічних проблем цукрової промисловості може на всіх рівнях процесу виробництва цукру від поля до споживача. Поліпшення окремих одиниць продукції складе вирішувати свої спільні проблеми і виробництва цукру.
Keywords: системний аналіз; системный анализ; system analysis; цукровий завод; утфель; управління; сахарный завод; утфель; управления; системный подход; sugar plant; massecuite; management; system approach; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка