Характеристика інвестиційного розвитку України - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2012)
В статі визначені основні напрямки активізації інвестиційного розвитку України, чинники, що характеризують сучасний стан інвестиційної політики в Україні та структура джерел фінансування інвестиційної діяльності; дослідженні структури інвестицій в основний капітал за видами економічної діяльності та за країнами.

The article outlines the main directions of development of Ukraine intensify investment, factors that characterize the current state of investment policy in Ukraine and the structure of sources of financing investment activity; study the structure of investments in fixed assets by sector and by country.
Keywords: інвестиційний розвиток; підприємства харчової промисловості; інвестиційна привабливість; інвестиційна політика; ynvestytsyonnoe development; food industry enterprises; Investment attractiveness; an investment politics; кафедра обліку і аудиту