Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаОстапенко, Анна АнатоліївнаОстапенко, Валентина Василівна2018-07-232018-07-232017Сучасний стан та перспективи розвитку альтернативних видів їжі майбутнього / А. І. Чорна, О. С. Шульга, А. А. Остапенко, В. В. Остапенко // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 196-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28052Різновидом альтернативного виходу забезпечення населення планети харчовими продуктами є порошкова або гелеподібна їжа. Правильно підібраний склад, забезпечить людині необхідну кількість калорій та буде мати високу харчову цінність. A kind of alternative way of providing the population of the planet with food products are powder or gelatinous food. Properly selected warehouse will provide the person with the required amount of calories and will have a high nutritional value.uk-UKїжа майбутньогопорошкова їжагелеподібна їжаfood of the futurepowdered foodgel-like foodкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології цукру і підготовки водиСучасний стан та перспективи розвитку альтернативних видів їжі майбутньогоThesis