Сучасний стан та перспективи розвитку альтернативних видів їжі майбутнього - Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Остапенко, Анна Анатоліївна; Остапенко, Валентина Василівна (My University, 2017)
Різновидом альтернативного виходу забезпечення населення планети харчовими продуктами є порошкова або гелеподібна їжа. Правильно підібраний склад, забезпечить людині необхідну кількість калорій та буде мати високу харчову цінність. A kind of alternative way of providing the population of the planet with food products are powder or gelatinous food. Properly selected warehouse will provide the person with the required amount of calories and will have a high nutritional value.
Keywords: їжа майбутнього; порошкова їжа; гелеподібна їжа; food of the future; powdered food; gel-like food; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології цукру і підготовки води