Кундєєва, Галина Олексіївна2012-09-122012-09-122010Кундєєва, Г. О. Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України / Г. О. Кундєєва // Вісник Хмельницького національного університету. – 2010. - Т. 2, № 4. - С. 66-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2502Розглянута методика прогнозування типу новацій у інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств, встановлено відповідність між типом новацій, напрямами інноваційної діяльності та можливими варіантам, а також визначена відповідність між стратегічними групами (“персонажами” матриці БКГ) та варіантами ринкового розвитку.The method of forecasting a type of novations in the innovation activity of meat processing enterprises, a correspondence between the type of novations, directions of innovations and alternatives, as well as a correspondence between the strategic groups (“characters” of BCG matrix) and alternatives of market development are defined .otherматрица ВКГтип новаційнапрям інноваційної діяльностістратегічні групиmatrices BKGtype of innovationdirection of innovationstrategic groupsкафедра економічної теоріїПрогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств УкраїниArticle