Прогнозування типу новацій в інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств України - Кундєєва, Галина Олексіївна (НУХТ, 2010)
Розглянута методика прогнозування типу новацій у інноваційній діяльності м’ясопереробних підприємств, встановлено відповідність між типом новацій, напрямами інноваційної діяльності та можливими варіантам, а також визначена відповідність між стратегічними групами (“персонажами” матриці БКГ) та варіантами ринкового розвитку.

The method of forecasting a type of novations in the innovation activity of meat processing enterprises, a correspondence between the type of novations, directions of innovations and alternatives, as well as a correspondence between the strategic groups (“characters” of BCG matrix) and alternatives of market development are defined .
Keywords: матрица ВКГ; тип новацій; напрям інноваційної діяльності; стратегічні групи; matrices BKG; type of innovation; direction of innovation; strategic groups; кафедра економічної теорії