Структуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктів - Рудюк, Віталій Петрович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2022)
Наведено результати дослідження продукту з різним складом структуроутворюючої суміші для м’ясних продуктів

The results of the research of the product with different composition of the structure-forming mixture for meat products are given
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; структуроутворювач; низькобілкові продукти; structure-forming; low-protein products