Рудюк, Віталій ПетровичПасічний, Василь Миколайович2024-08-262024-08-262022Рудюк, В. Структуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктів / В. Рудюк, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44405Наведено результати дослідження продукту з різним складом структуроутворюючої суміші для м’ясних продуктівThe results of the research of the product with different composition of the structure-forming mixture for meat products are givenukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівструктуроутворювачнизькобілкові продуктиstructure-forminglow-protein productsСтруктуроутворювач універсальний для виробництва низькобілкових сирних продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590