Розвиток інфраструктури підтримки малого підприємництва у Київській області - Томілін, А. В.; Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2011)
Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку об’єктів інфраструктури підтримки та розвитку малого підприємництва у Київській області The current state and prospects of development of infrastructure support and development of small business in the Kiev region
Keywords: інфраструктура; розвиток; мале підприємництво; infrastructure; development; small business; кафедра економіки і права