Nedilko, VladislavBabko, EvhenOlishevskyi, Valentyn2023-11-072023-11-072023Nedilko, V. Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success / V. Nedilko, , E. Babko, V. Olishevskiy // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 98https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41396Компанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.ensyrupсиропthe ingredientsінгредієнтиdrinkнапійкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняTechnological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its successThesis