Technological innovations in the production of CocaCola: the secrets of its success - Nedilko, Vladislav; Babko, Evhen; Olishevskyi, Valentyn (My University, 2023)
Компанія Coca-Cola докладає багато зусиль для збереження складу свого продукту в секреті. Вони використовують різні технології та процедури для захисту конфіденційної інформації, такі як фізичні засоби захисту, електронні системи безпеки та контракти з обмеженими правами доступу до конфіденційної інформації. Отже, хоча деякі інгредієнти Coca-Cola відомі, точний склад і пропорції інгредієнтів залишаються суворо охоронюваною таємницею компанії Coca-Cola.
Keywords: syrup; сироп; the ingredients; інгредієнти; drink; напій; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування