Розвиток організаційно-правових форм господарювання в умовах ринку - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Проаналізовано розвиток організаційно правових форм господарювання в сільському господарстві. Висвітлено механізм створення вертикально інтегрованих формувань в умовах ринку

The development of organizational and legal forms of management in agriculture is analyzed. The mechanism of creating vertically integrated formations in market conditions is highlighted
Keywords: власність; інвестиції; холдинг; форми господарювання; диверсифікація; сталий розвиток; кафедра економіки і права; integration; business forms; diversification; sustainable development