Плодово-ягідне морозиво «Коринка» (Деклараційний патент на корисну модель № 107778) - Дітріх, Ірина Вікторівна (My University, 2016)
Плодово-ягідне морозиво «Коринка» (Деклараційний патент на корисну модель № 107778). Плодово-ягодное мороженое «Коринка» (Декларационный патент на полезную модель № 107778). Fruit ice cream «Currant» (Patent for utility model № 107778.
Keywords: плодово-ягідне морозиво; пюре яблучне; пюре з ягід ірги; fruit ice cream; apple puree; puree the berries of amelanchier; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції