Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України - Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бондар, Наталія Петрівна; Ємчук, Тетяна Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2012)
Розглянуто питання стану та перспектив розвитку ресторанного господарства м. Києва. The problem of the status and prospects of the restaurant industry of Kiev.
Keywords: заклади ресторанного господарства; ресторанне господарство; конкурентоспроможність; restaurant institutions; restaurant management; competitiveness; кафедра готельно-ресторанної справи