Шляхи вдосконалення робочих органів олійних пресів - Бойко, Юрій Іванович; Сухенко, Владислав Юрійович; Гудзенко, М. М. (My University, 2013)
Нині для виробництва олії шляхом пресування використовують в основному шнекові преси. Світовий ринок пресів насичений великою кількістю моделей та їх конструктивних особливостей. Now, for the production of oil by pressing mainly used screw presses. The world market for presses full of lots of models and their structural features.
Keywords: олійні преси; шнекові преси; пресування; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; масличные прессы; шнековые прессы; прессование; oil press; screw presses; pressing